Specializant psihoterapije

Po izobrazbi sem diplomant psihoterapevtske znanosti in specializant psihodinamske psihoterapije.

Moje teoretsko ozadje izven akademskega okolja se močno naslanja tudi na transpersonalno psihologijo, kot jo je razvil češki psihiater Dr. Stanislav Grof. Poleg psihoterapije svojim klientom svetujem in pomagam tudi s spoznanji zahodnega zdravilnega zeliščarstva ter tehnikami holotropnega dihanja, vipassana meditacije (čuječnosti) in arhetipske psihologije.

Moje najljubše področje dela predstavlja pomoč pri anksioznih motnjah, depresiji ter integraciji izkušenj iz razširjenih stanj zavesti.

Svojo zasebno prakso izvajam v Ljubljani, v prostorih Inštituta Zajčja luknja na Križevniški ulici 2. Določene oblike svetovanja nudim tudi preko e-pošte, skypa ali telefona.

Marko Vide

Pristopi in tehnike

Svojim klientom pomagam s pomočjo psihodinamske in transpersonalne psihoterapije, arhetipske psihologije, spoznanji zahodnega zeliščarstva  in vipassana meditacije (čuječnosti).

Kontakt

Svojo zasebno prakso izvajam v Ljubljani, v prostorih Inštituta Zajčja luknja na Križevniški ulici 2. Določene oblike svetovanja nudim tudi preko e-pošte, skypa ali telefona. Za dodatna vprašanja ali naročanja me lahko pokličete na 040 503 923 ali pišete na marko@markovide.com.

Izobrazba

  • Diploma psihoterapevtske znanosti, BA.pth. (SFU)

  • Specializacija iz psihodinamske psihoterapije (SIPP)

  • Transpersonalna psihologija (GTT)

Storitve in svetovanja

V SKLOPU SVOJEGA DELA VAM PONUJAM

Psihodinamska psihoterapija

Psihodinamska psihoterapija

Arhetipska psihologija

Arhetipska in transpersonalna psihologija

Zahodno zeliščarstvo

Klasično zahodno zeliščarstvo